Nazad

Ministarstvo omladine i sporta: Vežbajte sa nama, kod kuće (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Nacionalni sport - Petak 03.04.2020 - 15:38

Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije

Ilustracija Foto: MOS
Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa istaknutim sportskim stručnjacima i nadležnim sportskim savezima, uz podršku Medijskog javnog servisa Radio-televizije Srbije, pripremilisu serijal emisija u kojima su predstavljene vežbe namenjene svim starosnim kategorijama, od najmlađih do najstarijih.
 
Vežbe izvode profesionalni treneri i stručnjaci i imaju za cilj da unaprede psiho-fizički status pojedinca u uslovima kućne izolacije.
 
Saveti i vežbe su odabrani tako da odgovaraju širokoj populaciji i prilagođene su sposobnostima i mogućnostima određenih starosnih grupa.
 
Emisije posvećene vežbanju u kućnim uslovima emituju se svakodnevnona kanalima RTS-a, a mogu se pogledati ina jutjub kanalu Ministarstva omladine i sporta.
 
Budi i ti šampion -vežbaj kod kuće!
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: