Nazad

Mrđa opleo po čelnicima Vojvodine: Kako rade tako im se vraća, Bog sve vidi!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Nedelja 12.08.2012 - 20:30

Nekadašnji kapiten Novosađana ogorčen na upravu kluba, koja prema njegovim rečima vara i ponižava bivše igrače

 Doskorašnji reprezentativac Srbije Dragan Mrđa, koj se trenutno oparavlja od povrede primicača kako bi što pre zaigrao za Sion, u razgovoru za Novosti pričao je o učinku Vojvodine na evrosceni i pošteno opleo po rukovodstvu Lala.

 
On smatra da je nepostojeći penal u 90. minutu za Rapid prava kazna za čelnicima Novosađana za ophođenje prema bivšim igračima.
"Slobodno napišite ovako: neko to odgore vidi sve! Nije čudno što su baš na taj način ispali, jer uprava Vojvodine vara bivše igrače kluba, želi da nas ponizi na sve načine i zato im se sve tako vraća", rekao je Mrđa, a zatim i detaljno obrazložio svoje reči.
 
"Tužim se sa njima. Dogovor je bio da 25 odsto od transfera pripadne meni. U međuvremenu su mi poturili neki papir, nisam ni znao šta sam potpisao, verovao sam im. Pošto su izbegavali da mi isplate ono što mi pripada, tužio sam ih. Prva presuda je bila u moju korist. Žalili su se apelacionom sudu, koji je odluku poništio i vratio nazad. Isti sudija, koji je prvi put presudio u moju korist, sada je zaključio da su oni u pravu!? Zainatio sam se, teraću ih do Strazbura, ali ono što mi pripada im neću oprostiti!", jasan je napadač Siona.
 
Iskusni golgeter poručuje da se ove reči isključivo odnose na upravu kluba.
"Žao mi je zbog trenera Zagorčića, igrača i navijača što je Vojvodina ispala i to na ovakav način. Ali, čelnike kluba ne žalim nimalo! Mislite li da se ovo samo meni dešava, a bio sam i kapiten i najbolji strelac Vojvodine? Kako rade, tako im se vraća: i Borac u polufinalu Kupa i Rapid u Ligi Evrope. Bog sve vidi", ogorčeno poručuje Dragan Mrđa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: