Nazad

Munjos kandidat za klupu Zvezde

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Sreda 05.12.2012 - 13:27

U slučaju prekida saradnje Crvene zvezde i Aleksandara Jankovića, spekuliše se o tri stranca koji bi mogli na klupu "crveno-belih".

Viktor Munjos

Kako saznaje B92, poslednje ime koje se pojavilo u opticaju je Španac Viktor Munjos, sa kojim je klub navodno već uspostavio kontakt.

Ranije tokom dana se spekulisalo o njegovom zemljaku Hose Mariji Bakeru, te Portugalcu Rikardu Sa Pintu.

Munjos je 55-godišnji trener koji je tokom karijere vodio Maljorku, Viljareal, Saragosu, Hetafe u Španiji, Panatinaikos i Terek, dok je poslednji angažman imao u švajcarskom Nojšatel Ksamasku. Najveće uspehe ostvario je sa Saragosom sa kojom je 2004. godine osvojio Kup Kralja i Superkup Španije.

Sa Pinto je tek pre dve godine postao trener u Uniao Leiriji kao asistent, dok je prvi trener bio samo u Sportingu iz Lisabona koji ga je otpustio ove godine. Prošle sezone je sa Sportingom poražen u finalu Kupa. Ovaj 40-godišnjak je kao igrač nastupao za Sporting, Real Sisijedad i Standard Lijež.

Bakero ima 49 godina i protekle dve godine radio je u Poljskoj kao trener Leha iz Poznanja. On je tokom trenerske karijere vodio još samo Real Sosijedad i Poloniju iz Varšave. Nije ostvario zapaženije rezultate.

Iz Crvene zvezde su najavili da će u ponedeljak rešiti pitanje trenera, dok je do kraja godine najavljen izbor predsednika, Upravnog odbora i generalnog sekretara.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: