Nazad

Mur: Mnogo glupih odluka smo doneli

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 21.04.2022 - 13:05

Košarkaš Partizana Dalas Mur pokušao je da objasni šta se sve dogodilo u završnici meča sa Bursom.

FOTO: iStock Photos
Partizan je na 14,5 sekundi pre kraja meča pred 20.000 "grobara" vodio 84:79. Na kraju je izgubio posle produžetka i ispao iz Evrokupa. 
 
"Ne znam šta da kažem. Još procesuiram sve, previše grešaka, ne znam odakle da počnem. Mnogo glupih odluka smo doneli i to nas je koštalo. Pritisak? Ne bih se složio sa tim da je presija odlučila, već naše loše odluke koje smo platili na kraju. Imamo i mlade i iskusnije igrače, tako da nije taj pritisak", počeo je Mur. 
 
Mur smatra da nije presudilo promašeno zakucavanje Alekse Avramovića na 75 sekundi, kada je Partizan mogao da stigne do +6.
 
"Mislim da nije to odlučilo. Svašta može da se desi u završnici, videlo se to i u porazu Huventuda. Mora da se igra do poslednje sekunde", kaže Amerikanac.
 
Mur je prokomentarisao i neobičan sistem Evrokupa na jednu utakmicu u plej-ofu.
 
"Teško je u ovakvom sistemu. Treći put igram u Evrokupu i svaki put je bilo drugačije. Trebalo je da dobijemo ovaj meč".
 
Pohvalio je navijače koji su na kraju tešili Avramovića.
 
"Imamo sjajne navijače. Očekujemo ovako nešto, kada dolazite u Evropu i kada spomenete Partizan prvo se priča o navijačima. Izneverili smo ih i žao nam je zbog toga. Moramo da se regrupišemo i da osvojimo ABA ligu".
 
Mur će dugo da pamti meč sa Bursom.
 
"Smatram da ovaj meč nikada nećemo zaboraviti. Od kada smo ušli u sezonu nali smo šta je cilj. Ovo ćemo pamtiti definitivno. Moramo da probamo da promenimo fokus kada počne plej-of ABA lige. Verovatno će nam biti ovo u mislima i ako budemo ponovo igrali neizvesne završnice, samo što te moramo da završimo na drugačiji način", zaključio je Mur.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: