Nazad

Na Čairu sve po planu...

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Četvrtak 14.06.2012 - 14:44

Radovi na rekonstrukciji stadiona Radničkog u Nišu teku prema predviđenoj dinamici, potvrdio je danas koordinator projekta rekonstrukcije Miomir Pešić.

U sezoni u kojoj je kao domaćin igrao na Delijskom Visu, Radnički iz Niša je uspeo da obezbedi plasman u najviši rang, a u klubu se nadaju da će do početka takmičenja u Superligi svi radovi na rekonstrukciji Čaira biti privedeni kraju.

 
Da sve teče po planu i dogovorenoj dinamici, potvrdio je danas iMiomir Pešić,  koordinator projekta rekonstrukcije. 

 
''Pri kraju je druga faza radova, trenutno se zidaju prostorije, pravi mokri čvor. Grubi radovi su završeni, posle ide faza završetka zapadne tribine, a u trećoj je predviđeno natkrivanje stadiona'', objašnjava Pešić.

 
On je potvrdio i da krov za ceo stadion košta milion evra, a biće ugrađeni i solarni paneli. U toku su i pregovori sa stranim investitorima da se iza zapadne tribine napravi komercijalni deo gde će biti otvoren hotel, tržni centar ili restoran.

 
Prema planu projekta, na istočnoj strani biće 6.966 stolica, na severnoj 4.401, a na južnoj 4.636.

 
''Mislim da ćemo do početka Superlige osposobiti južnu i severnu tribinu, a uz to zapadna tribina je u funkciji. Takođe, do tog roka zamenićemo i humus na terenu'', istakao je Pešić. 

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: