Nazad

Na pomolu rat Partizana i FSS!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Četvrtak 21.06.2012 - 11:47

Fudbalski savez Srbije zahteva od crno-belih da puste petoricu mladih reprezentativaca na Evropski šampionat (U19), sa čim se stručni štab kluba ne slaže, jer bi u tom slučaju propustili ključni deo priprema za start takmičenja u Ligi šampiona

Na pomolu je rat između Partizana i Fudbalskog saveza Srbije, a razlog su petorica mladih reprezentativaca koje srpski šampion nije rad da pusti na Evropski šampionat za igrače do 19 godina.

Ono što crno-belima predstavlja problem jesu kvalifikacije za Ligu šampiona, koje startuju sredinom jula, dok EP počinje 3. istog meseca. Iako se termini ne poklapaju, Vermezović bi ostao bez petorice fudbalera u jeku priprema za start kvalifikacija.

Šampion trenutno pokušava da nađe neki kompromis, dok FSS insistira da sva petorica (Nikola Ninkovića, Lazar Marković, Nikola Aksentijević, Saša Ivković, Aleksandar Mitrović) budu u nacionalnom timu.

"Još nemamo odgovor od Partizana. Fudbalski savez Srbije zahteva da sva petorica budu u ekipi na Evropskom prvenstvu", poručio je direktor omladinskih kategorijaFSS Mitar Mrkela u razgovoru za Večernje novosti.

On je istakao da se o kompromisu, koji bi podrazumevao da deo igrača ode s reprezentacijom, a deo ostane u klubu, za sada nije pričalo. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: