Nazad

Na terenu Đoković, Troicki i Ana Ivanović

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Sreda 30.05.2012 - 08:52

Danas, četvrtog dana Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, na terene Rolan Garosa izlaze troje predstavnika Srbije - Novak Đoković, Viktor Troicki i Ana Ivanović, koji igraju mečeve drugog kola.

Đoković se od 11 sati sastaje sa Slovencem Blažom Kavčičem i biće to njihov drugi međusobni duel, nakon što je svetski broj jedan prethodno slavio u četvrtfinalu prošlogodišjneg Srbija Opena u Beogradu. Kavčič trenutno zauzima 99. mesto na ATP listi.
 
Đoković je, jasno, veliki favorit u sutrašnjem duelu i ukoliko očekivano savlada Slovenca igraće u šesnaestini finala sa pobednikom meča između Francuza Nikole Devildera i Nemca Mihaela Berera.
 
Protivnik Troickog je 45. teniser sveta, Italijan Fabio Fonjini, a meč je na programu između 16 i 19. sati. Srpski teniser ima pozitivan skor sa Fonjinijem i vodi sa 2:1.
 
Troicki se u slučaju pobede nad Italijanom u šesnaestini finala sastaje sa pobednikom meča Žo-Vilfred Conga (Francuska) - Sedrik-Marsel Štebe (Nemačka).
 
Anu Ivanović u drugom kolu ženskog turnira očekuje veliki izazov, jer se sastaje s najboljom izraelskom teniserkom Šahar Per od koje je poražena u sva tri dosadašnja međusobna duela. Per trenutno zauzima 55. mesto na WTA listi, a meč je na programu između 13 i 15 sati.
 
Ukoliko prebrodi sutrašnju prepreku, najbolje rangirana srpska teniserka (14 na WTA listi) igraće u šesnaestini finala sa pobednicom meča između Italijanke Sare Erani i Amerikanke Melani Odin.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: