Nazad

Nacrtana akcija Partizana: "Bukvalno me je pogodio u čelo" VIDEO

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 30.08.2019 - 11:32

Fudbaleri Partizana nisu stvorili previše šansi za gol u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, ali su stigli do njega posle uigrane akcije.

Način igre norveškog Moldea i obzir prema rezultatu su verovatno uticali na to da ekipa trenera Sava Miloševića ne prikaže sav svoj ofanzivni potencijal.
 
Na kraju su imali pet šuteva u okvir gola protivnika, a jedan je bio dovoljan da se obezbedi mesto u drugom po značaju evropskom fudbalskom klupskog takmičenju.
 
Strelac jedinog gola za beogradski klub, gola kojim je rezultat u duelu sa Moldeom izjednačen na 1:1 bio je desni bek. Nemanja Miletić.
 
"Imali smo tu kombinaciju kod kornera, ne bi to sve bilo moguće da mi saigrači nisu napravili dobar blok, kao i da Zoran Tošić nije fenomenalno centrirao. Bukvalno me je pogodio u čelo i lopta je ušla gde treba", rekao je Miletić.
 
Pored Tošića, veliki posao kod gola Partizana su obavili Aleksandar Šćekić i Bojan Ostojić, koji su otvorili veliki prostor Miletiću zagradivši defanzivce Moldea.
 
Miletić je sa desne stative utrčao na peterac, fantastično se odrazio i sproveo loptu u gol protivnika, čime je svom timu doneo plasman u Ligu Evrope.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: