Nazad

Nadal lako pobedio Tipsarevića

Izvor: Beta - Nacionalni sport - Petak 27.04.2012 - 22:36

Srpski teniser Janko Tipsarević poražen je danas u četvrtfinalu turnira u Barseloni od prvog nosioca takmičenja Španca Rafaela Nadala sa 2:0

Nadal, drugi teniser sveta, do trijumfa je stigao posle sat i 24 minuta tokom kojih je pet puta uspeo da oduzme servis srpskom teniseru.

 

 

Tipsarević je u prvom delu meča uspevao da se suprotstavi Špancu, ali nije materijalizovao nijednu od četiri brejk prilike, pa je Nadal upisao ubeldjiv trijumf na putu ka polufinalu.

 

U dosadašnjim duelima Tipsarević i Nadal susretali su se da puta, a Španac je kao i danas u Barseloni, bio nadmoćan i zabeležio obe pobede.

 

On će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela zemljaka Fernanda Verdaska i Japanca Keija Nišikorija.

 

U drugom polufinalu igraju David Ferer koji je bio bolji od Felisijana Lopeza sa 2:1, i Miloš Raonić koji je priredio iznenađenje i eliminisao Endija Mareja u dva seta.

 

Turnir u Barseloni igra se za nagradni fond od milion i 627 hiljada evra.

 

 

Zimonjić i Bupati ispali u četvrtfinalu

 

Srpski teniser Nanad Zimonjić i njegov dubl partner Indijac Maneš Bupati poraženi su danas u četvrtfinalu turnira u Barseloni sa 1:2, po setovima 5:7, 6:3, 5:10 od španskog para Marsela Granoljersa i Marka Lopeza.

 

Zimonjić i Bupati završili su nastup u u četvrtfinalu, pošto su u odlučujućem delu meča Španci prvi stigli do deset poena i 96 minuta obezbedili polufinale.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: