Nazad

Najiskusniji ponovo na Savićevom spisku

Izvor: N1 info, OK Radio - Nacionalni sport - Sreda 30.10.2019 - 13:27

Selektor srpske vaterpolo reprezentacije Dejan Savić saopštio je spisak igrača koji će 12. novembra igrati u Den Hagu protiv Holandije utakmicu prvog kola Svetske lige.

Na spisku selektora Savića su: Gojko Pijetlović, Stefan Živojinović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović. 
 
U ekipi je prvi put posle pet godina odsustva i golman Stefan Živojinović. Reprezentacija se okuplja u Holandiji 11. novembra, a u grupi je još i Hrvatska. "Barakude" će biti gosti "delfina" 29. decembra, dok će Hrvatska ugostiti Holandiju u februaru. 
 
"Ponovo smo u sastavu sa najiskusnijim igračima koji su posle osvojene Svetske lige i vize za Olimpijske igre dobili slobodno leto. Istina Mandić, Dedović, Ćuk, Ranđelović, Vico i Jakšić su igrali na Svetskom prvenstvu. Svetska liga je samo jedna od provera forme, prilika da se okupimo. Što se tiče Živojinovića mogu da kažem da je jedan sa šireg spiska reprezentativaca. Imao je dovru sezonu, sada igra za kvalitetan sastav kakav je Olimpijakos i računamo na njega", rekao je selektor Dejan Savić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: