Nazad

Najjači radnici obezbeđenja iz Srbije u humanitarnoj K-1 borbi

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Utorak 04.09.2012 - 00:31

Organizacija “Borbom protiv nasilja” predstavila je "Prvi srpski sekjuriti Grand pri", borilački turnir po K-1 pravililma u kome će se za titulu najboljeg nadmetati osam izabranih radnika obezbeđenja bilo koje agencije ili kluba iz Srbije kao i pripadnike policije i vojske Srbije.

U jahting klubu “Skiper” održana je konferencija povodom turnira koji će se 29. septembra održati u maloj sali SPENS-a u Novom Sadu.


Takmičari su se predstavili novinarima i obećali "rat" u ringu, kao i da će svoje pobede posvetiti desetogodišnjem Danilu Nadlačkom kome je potrebna sva moguća podrška u svojoj borbi sa cerebralnom paralizom.


Svaki takmičara će za svoju borbenost biti nagrađen učešćem i u narednim “BPN” profesionalnom revijama, a sav prihod od ulaznica biće upotrebljen upravo za lečenje Nadlačkog. 


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: