Nazad

Nastavak finalnog meča Rolan Garosa u 13 sati

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Ponedeljak 11.06.2012 - 09:15

Finalni meč gren-slem turnira na Rolan Garosu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala biće nastavljen danas u 13 sati, potvrdili su organizatori.

Duel dvojice najboljih svetskih tenisera juče je dva puta prekidan zbog kiše. To se najpre dogodilo krajem drugog seta pri vođstvu Nadala sa 6:4, 5:3, a meč je nastavljen nakon pola sata.Drugi put kiša je prekinula borbu između Srbina i Španca u četvrtom setu, nakon što je Đoković dobio treći set sa 6:2 i vodio sa 2:1.Dakle, veliko finale između Đokovića i Nadala je prekinuto i nastavlja se u danas od 13 sati pri rezultatu 4:6, 3:6, 6:2, 2:1.
 
Poslednji put muško finale na Rolan Garosu nije završeno prema programu, u nedelju. još daleke 1973. godine. Tada vremenski uslovi nisu dozvolili da duel bude okončan do utorka.Da li će tako biti i ove godine ostaje da se vidi, a prema vremenskoj prognozi kiša će padati u Parizu i danas.Đoković na Rolan Garosu juri četvrtu uzastopnu gren slem titulu, dok je Nadal u prilici da osvoji rekordni sedmi trofej na ovom turniru.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: