Nazad

Ne želimo da se zaustavimo

Izvor: Beta - Nacionalni sport - Subota 28.04.2012 - 08:48

Crno-beli svesni da na Fajnal foru regionalne lige imaju teži posao nego ikad pre. Ipak, žele da idu korak po korak, prvo Cedevita...

Partizan mt:s je po običaju učesnik završnog turnira regionalne lige. Ipak, petostruki uzastopni šampion ove godine će imati posao teži nego ikada.

Na putu do finala Fajnal fora u Tel Avivu stoji mu Cedevita (subota, 17,45, TV Arena). Drugi polufinalni par čine domaći Makabi i podgorička Budućnost (20,15).

"Čeka nas jedna od težih završnica, ne samo zato što je Makabi tu iako je to svakako jedan od glavnih razloga. Mi smo naše primarne ciljeve ostvarili, ali se nećemo tu zaustaviti", ocenio je trener crno-belih Vlada Jovanović.

Dušan Kecman je pre dve godine šokirao Zagrepčane sada već čuvenim košem sa polovine terena kojim je Partizanu doneo četvrtu uzastopnu titulu regionalnog prvaka. Sada će opet "imati posla" sa hrvatskim predstavnikom.

"Znamo se odlično sa ekipom Cedevite. Ove godine smo igrali dva meča i skor je 1:1. Predstojeću utakmicu će možda odlučiti samo detalji. Moramo biti koncentrisani kako bismo se domogli finala", jasan je Kecman.

Bek Cedevite Dontej Drejper istakao je da je velika čast biti na završnom turniru ABA lige.

"Velika je čast biti ovde. Mi smo mali klub, ali smo rasli tokom ove sezone. Sećam se da nas je prvu utakmicu gledalo 15-20 ljudi, a sada smo na Fajnal foru... Biće ovo velika borba i želimo da se takmičimo na visokom nivou. Partizan je čvrst i jak tim, ali ćemo mu se svakako suprotstaviti", rekao je Drejper.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: