Nazad

"Nezasluženo smo izgubili, nemam šta da zamerim momcima"

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 03.06.2022 - 13:36

Sportska sreća nije bila na strani fudbalera Srbije.

FOTO: YouTube/Screenshot
"Orlovi", bez obzira na poraz od Norveške, minimalnim rezultatom 1:0 uzdignute glave mogu da napuste "Marakanu". Ostavili su srce na terenu, odigrali do poslednjeg atoma snage, odvažno atakujući na gol današnjeg skandinavskog rivala u okviru Lige nacija, pišu Novosti
 
Sve navedeno, razultiralo je time da selektor fudbalske Reprezentacije Srbije, Dragan Stojković nije delovao previše zabrinuto. Istakao da nema šta da zameri svojim pulenima i u pozitivnom maniru prokomentarisao minuli susret. 
 
- Utisci su podeljeni, loših prvih 45 minuta i onda sjajan nastavak. Norveška je u fizičkom smislu delovala impresivno, lakše su se kretali u odnosu na nas. U drugom delu odigrali smo daleko bolje i mislim da smo negde kada se sve sabere, nezasluženo izgubili. "Prvi mačići se u vodu bacaju", ostajemo pozitivni, pokazali smo veliku želju i htenje. 
 
Naredni meč "orlovi" će odigrati već za tri dana, kada će najveći stadion u Srbiji ugostiti selekciju Slovenije.
 
- Nema šta da se kalkuliše protiv Slovenije, moramo da pokažemo lice koje smo pokazali danas u drugom poluvremenu, potrebna su nam tri boda i idemo po njih. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: