Nazad

Nije mala stvar pobediti Francuza u Parizu

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Nedelja 03.06.2012 - 10:48

Srpski teniser Janko Tipsarevcih izjavio je posle plasmana u osminu finala Rolan Garosa da nije mala stvar eliminisati francuskog tenisera na terenu "Filip Šatrije".

Tipsarević je u šenaestini finala pobedio Žilijena Benetoa sa 3:0 u setovima, a istim rezultatom je pre dva dana savladao još jednog domaćeg predstavnika Žeremija Šardija.
 
"Nije mala stvar pobediti Francuza na 'Šatrijeu'. Publika ovde nekada zna da bude jednostrana kada su domaći teniseri u pitanju, ali ja to danas nisam osetio", rekao je Tipsarević i zahvalio se na aplauzima, koje je dobijao tokom meča.
 
Naredni protivnik drugog reketa Srbije biće Španac Nikolas Almagro, sa kojim se nije sastajao u karijeri.
 
"Ovo je prvi put da igram drugu nedelju na Rolan Garosu i zadovoljan sam, jer igram odlično. Očekuje me inetersantan meč protiv Almagra, jer obojica smo sveži i nismo se previše trošili u prva tri kola", dodao je Tipsarević.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: