Nazad

Nikad jači Radnički, stiže i Katić?

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 14:10

Pod rukovodstvom trenera Miroslava Mute Nikolića košarkaši Radničkog trenirali su u nikad jačem sastavu do sada.

Od starosedelaca, tu su bili Stefan Birčević, Stefan Sinovec i Danilo Mijatović, koji još nije obnovio ugovor sa klubom, ali ga je Nikolić pozvao da trenira. Bili su tu i novajlije Bojan Krstović, Miloš Borisov, Vladislav Dragojlović i Stefan Jović, a prvi put pojavio se i tamnoputi američki plejmejker Teriko Vajt, koji je i pre ovog treninga uzburkao parket Sportske hale "Jezero".

Uz nekolicinu juniora i mlađih igrača, trenirao je i doskorašnji igrač Partizana Raško Katić, ali u Radničkom objašnjavaju da je to samo rezultat okolnosti. Snažni centar je Kragujevčanin, nekadašnji igrač Radničkog, i logično je da mu je omogućeno da trenira sa ekipom.

Od igrača na koje Nikolić računa, na treningu nisu bili samo Australijanci Stiven Marković i Mark Vortington, koji će se kasnije priključiti timu, a snažni centar i reprezentativac Velike Britanije Metju Brajan Emening sinoć je trenirao sa novim klupskim drugovima. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: