Nazad

Nikola Lazetić u Smederevu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 06.07.2012 - 14:12

Iskusni vezista dogovorio saradnju sa novim rukovodstvom "oklopnika". "Do kraja sedmice postaće naš igrač", poručuje sportski direktor Žarko Pavlović.

Ekipa Aleksandra Janjića biće sledeće godine jača za iskustvo Nikole Lazetića (34).

Bivši reprezentativac Jugoslavije, omladinac i kapiten Crvene zvezde, prvotimac Obilića, Vojvodine, Fenerbahčea i sedam italijanskih prvoligaša prihvatio je ponudu novih čelnika Smedereva da dogodine igra na "Stadionu kraj stare željezare".

To je potvrdio i Žarko Pavlović, prvi operativac sportskog sektora "oklopnika".

"Razgovarao sam sa Lazetićem. Do kraja sedmice postaće naš član. Prihvatio je sve naše zahteve i ambicije i očekujem da će biti značajna karika u timu koji planiramo za početak šampionata", izjavio je on za "Sportski žurnal".

Lazetić je po povratku u Srbiju iz Italije (2008. godine) nosio dres Crvene zvezde i Vojvodine. Prošle sezone nije nastupao ni za jedan klub, ali Pavlović uverava da će brzo biti spreman da ponovo zaigra.

"Svakodnevno trenira na terenu Grafičara i u svojoj teretani pa će se veoma brzo uklopiti u trenažni proces".

Ekipa Aleksandra Janjića počela je pripreme u utorak, 2. jula, pod novim sportskim i operativnim rukovodstvom.

Pored novog šefa struke, superligaš sa Dunava dobio je i novu upravu. U sportskog direktora je promovisan Žarko Pavlović, doskorašnji prvi čovek kragujevačkog Radničkog, a novi potpredsednik je poznati menadžer estradnih zvezda Raka Marić. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: