Nazad

Ništa od dolaska Kataija u Partizan

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 13.06.2012 - 15:51

Mladi vezista Olimpijakosa ipak neće doći na pozajmicu u Partizan

Očekivalo se da će Aleksandar Katai pojačati "vezu" srpskog šampiona u narednoj sezoni. Mladi, 21-godišnji fudbaler prošao je lekarske preglede početkom nedelje i onda je trebalo da se nastave pregovori tri zainteresovane strane - Partizana, Kataija i Olimpijakosa, sa kojim igrač ima ugovor. Razgovaralo se na temu njegovog dolaska na pozajmicu.

Međutim, dogovori nije postignut, saznaje MONDO. Tako će trener Vladimir Vermezović u četvrtak na Taru povesti ekipu bez Kataija.

Da je došao među crno-bele verovatno ne bi bio lepo dočekan od navijača, koji su na trećem meću finalne serije košarkaškog plej-ofa između "večitih rivala" natpisom na transparentu: "Katai marš u Olimpijakos" jasno stavili do znanja da ne žele igrača iz kluba koji je "bratski" Crvenoj zvezdi.

Ipak, negativan rasplet pregovora oko dolaska bivšeg igrača Vojvodine nema veze sa stavom Grobara već jednostavno nije pronađen "zajednički jezik".

Za sada je šampion doveo trojicu novajlija, Branka Pauljevića, Gorana Lovrea i Mohameda Zabiju, a u toku su pregovori oko dolaska veziste čačanskog Borca Filipa Kneževića i bugarskog štopera Nikolaja Bodurova.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: