Nazad

Nole na Janka, Ana i Jelena za bolji utisak

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Ponedeljak 13.08.2012 - 13:30

Objavljen je žreb za Sinsinati, a dva Srbina bi lako mogli ponovo da ukrste rekete. U Noletovom delu žreba i Marej i Del Potro. Federeru lak posao do finala. Ana i Jelena će pokušati da zaborave Toronto.

  Poznat je žreb za Sinsinati. Težak posao za Srbe, dok se čini da će se Federer prošetati do finala.

Nole i Janko bi mogli jedan na drugog u četvrtfinalu. U prvom kolu su obojica slobodni kao 1. odnosno 7. nosilac, a u drugom ih čekaju najverovatnije Sepi (Noleta) i Anduhar (Janka).

U njihovoj polovini žreba su i Endi Marej i Del Potro koji su mogući protivnici u polufinalu.

Troicki je u Marejovoj četvrtini žreba. On će prvo protiv Hrvata Dodiga , pa onda na Hjuita ili Južnog.

Federer je u drugoj polovini žreba. U njegovoj polovini su Ferer i Berdih, jedan od njih dvojice bi mogao da ga čeka u polufinalu.

Nadal je otkazao zbog povrede.

Ana i Jelena su imale košmar u Torontu. Pokušaće da poprave utisak.

Ana je 10. nosilac i igraće u prvom kolu protiv Španjolke Navaro, a onda bi je čekala Peer ili Goerges. U njenom delu žreba je Karolina Voznjacki.

Jelena je 13. nosilac. Kineskinja Peng je prvi rival, a onda bi mogla da neleti na Italijanku Vinći, Aninog dželata iz Toronta. Posle ide Kvitova, a onda bi mogla i sa Anom u četvrtfinalu. U kakvoj su formi srpske teniserke, takav duel je malo verovatan.

Srbi će igrati i dubl u Sinsiju. Pored Zimonjića, prijavili su se i Troicki i Tipsarević.

Zimonjić u prvom kolu ide u paru sa Henlijem na Troickog i Sepija. Janko sa Kubotom igra protiv Britanca Mereja i Danca Nilsena.

Turnir u Sinsinatiju je iz Masters serije. Igra se za nagradni fond od 2.825.000 dolara.

Ove nedelje pratimo i Dušana Lajovića. On ima lepu priliku u Karšiju da priđe bliže cilju i top 100. U prvom kolu ide na kvalifikanta. Postavljen je za 2. nosioca.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: