Nazad

Novak: Nedostaje mi reprezentacija

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 21.12.2012 - 13:10

Novak Đoković istakao je tokom onlajn druženja sa navijačima da će sledeće godine igrati za Srbiju i da se nada da će tim biti kompletan u Dejvis kupu.

Novak Đoković

„Plan mi je da igram Dejvis kup sledeće godine. Volim da igram za reprezentaciu, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika za to i baš mi je nedostajalo. U kontaktu sam sa svim ostalim igračima, svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo. Optimista sam da ćemo to učiniti već u februaru, protiv Belgije“, rekao je Đoković.

Neke navijače interesovalo je kakav je osećaj kada igra protiv nekog od svojih prijatelja.

„Nije lako. Pokušavate da budete profesionalac i ostanete fokusirani jer to isto pokušava i vaš prijatelj koji je sa druge strane mreže. Iako van terena delite mnogo toga, na terenu je drugačije i mislite samo na pobedu“, naglasio je Đoković.

Đoković je, inače, zakasnio sa druženjem zbog tehničkih problema, ali se tada malo našalio oko najavljenog smaka sveta u petak.

„Nadam se da ćete svi preživeti sutrašnji dan. Ne verujem u smak sveta, mislim da je to sve medijska propaganda, ali, naravno, svako ima pravo da veruje u ono šta želi“, istakao je Đoković.

Srpski teniser je, takođe, rekao da se raduje egzibicionom turniru u Abu Dabiju na kojem će igrati od 27. do 29. decembra i da će Novu godinu dočekati sa Anom Ivanović, pošto će tada biti zajedno u Pertu, na Hopman kupu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: