Nazad

Novak u Majamiju startovao isto kao u Indijan Velsu, neka nastavak bude mnogo bolji!

Izvor: sportske.net, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 23.03.2019 - 12:03

Najbolji teniser sveta ostvario noćas očekivan trijumf na startu turnira u Majamiju.

Nada se da će scenario iz Indijan Velsa neće ponoviti FOTO: Getty Images
Novak Đoković se plasirao noćas u treće kolo turnira Masters serije u Majamiju, pošto je sa 2:0, po setovima 7:6 (7:2) i 6:2 savladao Australijanca Bernarda Tomića.
 
Meč je trajao sat i 16 minuta, a gledajući konačan rezultat, sećamo se Novakovog starta u Indijan Velsu, kada je sa 7:6, 6:2 savladao Amerikanca Fratanđela, ali je potom iznenađujuće poražen od Nemca Kolšrajbera.
 
Nadamo se da će ovog puta scenario biti mnogo bolji  za našeg tenisera, a njegov nardni rival biće 28-godišnji Argentinac Federiko Delbonis, koji je u drugom kolu eliminisao Džona Milmana sa 2:1 u setovima (7:5, 3:6, 7:6), posle dva i po sata borbe.
 
U duelu sa Tomićem, Novak nije najbolje startovao, dozvolio je rivalu brejk u petom gemu, ali je uspeo da uzvrati već u narednom, da izjednači na 3:3 i potom se igralo gem za gem do taj-brejka, gde je Đoković bio dominantan.
 
U drugom setu sve je bilo mnogo lakše za Novaka, odmah je napravio brejk, poveo sa 3:1, potom  je osvojio još jedan gem na servis rivala i ova priča je bila završena.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: