Nazad

Novak u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Subota 02.06.2012 - 09:32

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u šesnaestini finala savladao Francuza Nikolu Devildera sa 6:1, 6:2, 6:2

Đoković je do trijumfa protiv domaćeg tenisera, koji je u glavni žreb došao iz kvalifikacija, a u prvom kolu pobedio Filipa Krajinovića, došao posle sat i 44 minuta igre.
 
Meč je trebalo da počne oko 17 časova, ali se duel Švajcaraca Stanislasa Vavrinke i Francuza Žila Simona odužio, pa je Đoković u večerenjem terminu izašao na teren.
 
To nije smetalo Novaku, igrao je veoma sigurno, često je skraćivao poene i izlazio na mrežu, želeći da što pre okonča duel.
 
Đoković će u osmini finala igrati protiv Italijana Andreasa Sepija, koji je bio bolji od Španca Fernanda Verdaska sa 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 6:2.
 
Novak protiv Italijana ima sedam pobeda iz isto toliko susreta, a poslednji put srpski teniser slavio je na Mastersu u Monte Karlu sa 6:1, 6:4.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: