Nazad

Novaku javili da mu je deda preminuo

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Petak 20.04.2012 - 20:15

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napustio je u suzama teren za trening, pred početak nastupa u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu. Prvom reketu sveta zvaničnici turnira preneli su informaciju da mu je preminuo deda Vladimir.

 Đoković se spremao za početak meča sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim. Jedan od lokalnih TV kanala prikazao je razgovor na terenu Đokovića i njegovih agenata, pre nego što je u suzama krenuo ka svlačionici.

 

Vest se veoma brzo raširila preko društvenih mreža, pa su hiljade fanova već izrazile saučešće porodici Đoković


"Iza mene je teška nedelja, ali to je život. Njegov duh uvek će biti sa mnom", kazao je Đoković pošto je pobedio Holandjanina sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2).

  

"Teško je igrati tenis u stanju u kojem se nalazim. Pamtiću ga kao velikog čoveka i znam da me i dalje podržava sa nebesa. Međutim, moram da ostanem psihički jak i da prevaziđem sve ovo, da održim kontinuitet i koncentraciju. Ipak, život ide dalje", dodao je najbolji srpski teniser.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: