Nazad

Novi Pazar na sigurnom, Voša 'tone'

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Subota 28.04.2012 - 22:31

Fudbaleri Novog Pazara blizu su opstanka u Jelen Superligi Srbije, pošto su u meču 27. runde dobili kulski Hajduk sa 2:1

Tim iz Raške oblasti sada ima šest bodova više od Borca koji je u zoni ispadanja, a u nedelju u Čačku dočekuje Partizan. Vojvodina nastavlja sa očajnim partijama, a porazom od Smedereva sa 2:0 dodatno je ugrozila izlazak u Evropu naredne godine. Javor je golom Odite savladao Spartak u Ivanjici.

 

Posle dve poluprilika Bogunovića, Hajduk je u Novom Pazaru došao do prednosti golom Bubala. Ipak, u 30. minutu Varga je igrao rukom u svom kaznenom protoru, a siguran sa bele tačke bio je Vusljanin.


Devet minuta kasnije postavljen je konačni rezultat, kada je Raščić iskoristio dodavanje Vusljanina i tako je doneo petu prvenstvenu pobedu Novopazarcima.



Tandem Brašanac-Adamović bio je najzaslužniji za trijumf Smedereva nad Vošom – Brašanac je iznudio penal i asistirao kod drugog gola, a Nenad Adamović je postigao oba gola. Smederevci su pobedili posle pet uzastopnih poraza u Super ligi, dok je Vojvodina u poslednjih osam utakmica dobila samo jednom, kulski Hajduk pre tri kola.



Jelen Superliga Srbije, 27. kolo:

subota:


Novi Pazar – Hajduk 2:1
Vusljanin 30 (pen), Raščić 39 - Bubalo 6
Smederevo – Vojvodina 2:0
Adamović 52 (pen), 78
Javor – Spartak 1:0
Odita 54
Crvena zvezda – Jagodina 1:0

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: