Nazad

NOVOSTI: Lukić spakovao kofere

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Sreda 05.09.2012 - 00:09

Predsednik Crvene zvezde tokom vikenda razgovaraće sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem o ideji da fotelju prepusti Draganu Džajiću

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broje se dani do odlaska aktuelnog rukovodstva Crvene zvezde na čelu sa Vladanom Lukićem. Večernje novosti u izdanju za sredu pišu da je predsednik kluba iz Ljutice Bogdana i sam svestan da je dostigao svoj limit i da je izrazio spremnost da u najskorije vreme ode sa funkcije i prepusti je Draganu Džajiću.

 
Novosti, pozivajući se na “izvore bliske Marakani”, pišu da če Lukić tokom vikenda razgovarati sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, koji je uz klupskog sponzora Gasprom i inicirao rokadu na rukovodećim funkcijama u Zvezdi. Lukić je, navodno, spremam da sasluša predloge za stabilizaciju kluba i da se povinuje svemu što je u interesu Crvene zvezde.
 
Preduslov su, naravno, veća ulaganja upravo iz Gasproma, a rukovodstvo ruskog energetskog giganta odavno nije zadovoljno načinom na koji aktuelna vlada u Ljutice Bogdana vodi crveno-bele.
 
Lukićevu garnituru su već napustili gotovo svi sa kojima je ušao u projekat oporavka Zvezde, pa je aktuelni predsednik ostao praktično sam. Kada i on bude digao sidro održaće se i izbori na kojima će Džajić biti ustoličen kao novi predsednik. Oni bi trebalo da budu obavljeni u Skupštini kluba, a ne putem neposrednog glasanja kao u maju ove godine.
 
Primopredaja vlasti trebalo bi da bude obavljena na miran način, bez novih trzavicama, koje bi bile poslednje što treba Zvezdi. S tom idejom saglasan je i Lukić, koji činom povlačenja želi da dokaže da mu je interes kluba iznad svega.
 
Pitanje je, doduše, kada će se tačno dogoditi promena u vrhuški kluba, jer Dragan Džajić ne želi da optužbi o zloupotrebi službenog položaja bude oslobodođen ukazom predsednika Tomislava Nikolića, već isključivo sudskom presudom.
 
Poslednje saslušanje u tom procesu zakazano je za 14. septembar.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: