Nazad

NOVOSTI: Prosinečki pred Upravom

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 30.07.2012 - 10:30

Šef stručnog štaba Crvene zvezde u ponedeljak će se obratiti članovima Upravnog odbora i to na vanrednoj sednici, pišu "Večernje novosti".

 Prema informacijama "Novosti", sastanak na stadionu Crvene zvezde biće održan u 17 časova, a očekuje se da Robert Prosinečki objasni šta se događalo sa ekipom na dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Naftana.

 
Hrvatski stručnjak tom prilikom bi trebalo i da upozna UO sa koracima koje je preduzeo na planu konsolidacije tima pred okršaj sa Omonijom, u četvrtak na "Marakani".
 
"Novosti" podsećaju da je Prosinečki vodio glavnu reč oko dovođenja pojačanja, ali da mu trojica fudbalera iz aktuelnog prelaznog roka (Nenadić, Babalj, Jovanović) još nisu odigrala ni minut.
 
Status Prosinečkog u ovom trenutku nije doveden u pitanje, ali je pretpostavka da bi reakcije navijača i javnosti na eventualni neuspeh u susretu sa predstavnikom Kipra bile dosta burne.
 
Želja svih u klubu je da se to spreči dobrom igrom i pobedom nad Omonijom, koja bi Zvezdi dala nadu da može u plej-of rundu kvalifikacija.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: