Nazad

ODBOJKA: Juniori razočarali na EP

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 30.08.2012 - 11:09

Borba za medalju ostala san, juniori se posle grupne faze takmičenja vraćaju kući.

 Ubedljiv poraz od domaćina, raspršio je sve nade najboljih juniora Srbije da mogu do plasmana u završnicu EP u Poljskoj. Posle lekcija od Belgije i Rusije, u prva dva meča u Grupi A, bolji od naših momaka bili su i vršnjaci iz Poljske, 3:0 (25:21, 25:15, 25:22).

 
Loši rezultati na šampionatu Starog kontinenta veliko su razočarenje za ekipu koja u svojim redovima ima standardnog seniorskog reprezentativca Uroša Kovačevića, odnosno potencijalnog, Aleksu Brđovića. Osim u meču protiv Finske, ipak nedoraslog rivala, Srbi nisu pokazali kvalitet a očekivalo se to od istih ovih momaka koji su u kadetskoj konkurenciji bili evropski i svetski prvaci.
 
Iako će izabranici selektora Milana Žarkovića, do kraja takmičenja u grupi, odigrati još jedan meč, protiv Italije, on neće imati nikakav takmičarski značaj jer je naša selekcija neće razigravati ni za plasman na EP.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: