Nazad

ODBOJKA: Srpkinje igraju Gran Pri 2013!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 25.07.2012 - 11:26

Najbolje odbojkašice Srbije treću godinu u nizu nastupiće u prestižnom takmičenju.

  Sjaja vest iz Evropske odbojkaške konfederacije (CEV)!

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće treći put uzastopno u Gran Priju, prestižnom takmičenju FIVB. Naime, odlukom Administrativnog Borda CEV, donetom na sastanku u Luksemburgu, turnir Evropskih kvalifikacija za Gran Pri 2013. je otkazan, jer se niko nije prijavio za organizaciju.

S obzirom na okolnosti, veoma kratak rok za organizaciju i činjenicu da posle brojnih podsećanja nijedna Federacija nije podnela zahtev da bude domaćin takmičenja, CEV je odlučio da se turnir otkaže.

Takođe, na osnovu odluke Administrativnog Borda CEV, učešće u 21. Gran Priju 2013, pored Češke i Bugarske, dve prvoplasirane selekcije iz Evropske lige 2012, izborile su Srbija i Holandija, treća i četvrta reprezentacija iz Evropske lige 2012.

Podsećamo da su naše odbojkašice u debitantskom nastupu na Gran Priju 2011. godine osvojile bronzanu medalju. Ove godine, podmlađeni sastav, zbog povreda nisu igrale najiskusnije igračice, Srbija je zauzela 11. mesto.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: