Nazad

Odbojkašice bez kapitena idu na Olimpijadu!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 30.06.2012 - 20:19

Jelena Nikolić zbog povrede pete neće učestvovati na olimpijskom turniru u Londonu.

Ženska odbojkaška selekcija Srbije oslabljena će putovati na Olimpijske igre u London. Kapiten Jelena Nikolić saopštila je da zbog povrede neće biti u sastavu srpskog tima.

Iako se činilo da je u pitanju lakša povreda pete, došlo je do komplikacija, pa Jelena nije uspela da je zaleči.

"Nažalost, London će ostati moja neostvarena želja. Toliko sam želela da odigram i svoje druge Olimpijske igre, ali uspomene na najveće sportsko tamičenje biće mi vezane samo za Peking pre četiri godine. Pokušala sam sve, išla na razne preglede i tarapije, ali jednostavno nije pomoglo. Išla sam čak i u Italiju, kod stručnjaka kojima su povrede pete specijalnost, mislili su u početko da će biti dobro, ali je priroda povrede takva da zahteva mnogo duže mirovanje", izjavila je Nikolićeva za "Sport".

Nedostatak njenog kvaliteta i iskustva video se u nekim utakmicama, Gran prija pre svega, ali stručni štab u prethodnom periodu pokušavao je da napravi i model igre ukoliko se desi baš ovo najgore - da Nikolićeva ne bude u situaciji da pomogne.

"Bila sam uz devojke do pred odlazak u Ankaru, do pred polazak u Japan. I uvek sam uz njih. Pričala sam sa stručnim štabom, oni su zvali i interesovali se za stanje povrede, ja sam takođe njih obaveštavala, bili smo u svakodnevnom kontaktu, verovali da ću ipak uspeti da se oporavim, ali na žalost to se nije desilo. Šta da se radi, život ide dalje", istakla je kapiten selekcije Srbije.

Selektor Zoran Terzić sada i definitivno zna da neće moći da računa na Jelenu Nikolić, još jedina dilema vezana je za nastup Stefane Veljković, za koju postoje nagoveštaji da bi mogla da se oporavi i zaigra u Londonu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: