Nazad

Odigrali smo super kvalitetno drugo poluvreme

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Subota 21.04.2012 - 21:54

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle pobede nad Slobodom da je njegov tim odigrao odlično u drugom poluvremenu, dok je strateg Užičana Ljubiša Stamenković ocenio da nije trijumfovala bolja ekipa.

Crvena zvezda je na svom terenu savladala Slobodu sa 1:0, u 25. kolu Superlige Srbije.



"Mislim da je Crvena zvezda igrala iz dva dela. Prvo poluvreme je bilo ispod našeg nivoa, ali je drugo možda i najbolje u poslednje vreme. Napadali smo i stvarali šanse, videla se velika želja kod mojih igrača. Odigrali smo super kvalitetno", rekao je Prosinečki posle meča na stadionu Crvene zvezde.


Stamenković je kazao da je Sloboda prvih 60 minuta meča imala potpunu kontrolu utakmice.


"Mislim da večeras nije pobedila bolja ekipa, pošto smo 60 minuta imali potpunu kontrolu i stvorili nekoliko odličnih šansi. Visok ritam nas je, međutim, potrošio, a bilo je i malo sebičnosti kod mojih igrača u nekim situacijama",

rekao je Stamenković.

"Šta da se radi, na kraju je Zvezda iskoristila naš pad koncentracije i postigla gol. Večeras je falio samo šlag na torti, a to je pobeda Slobode, ali čestitam Crvenoj zvezdi", dodao je on.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: