Nazad

OFK dovodi Dragana Bogavca

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 30.06.2012 - 15:02

Omaleni, 32-godišnji napadač vraća se u srpski fudbal posle šest godina u Nemačkoj i sezone provedene u Kazahstanu. Predstavljen Trivunović.

Dragan Bogavac uskoro će potpisati ugovor sa OFK Beogradom, tvrdi "Sportski žurnal". Pojačaće konkurenciju u napadu u timu Stevice Kuzmanoskog.

Omaleni Bjelopoljac ostao je upamćen po brzini dok je nosio dres Crvene zvezde od 2001. do 2005. Prethodno, igrao je za Brskovo i Rudar iz Pljevalja, a posle odlaska iz Beograda bio je u Nemačkoj šest godina i nastupao za Burghauzen, Koblenc, Paderborn i Majnc. Prošlu sezonu proveo je u kazahstanskoj Lokomotivi Astana.

Zabeležio je jedan meč za reprezentaciju Jugoslavije i sedam za najbolju selekciju Crne Gore.

Pre Bogavca, "romantičari" su angažovali mladog Aleksandra Čavrića iz Banata i iskusnog Veseljka Trivunovića, koji se posle sezone u Gabali iz Azerbejdžana vratio na Omladinski stadion.

On je na zvaničnom predstavljanju rekao:

"Srećan sam što sam opet u OFK Beogradu. Imao sam i druge ponude, ali nijednog trenutka nisam razmišljao. Zahvaljujući OFK Beogradu stekao sam reprezentativno iskustvo i otišao u inostranstvo", poručio je 32-godišnji Trivunović. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: