Nazad

Oko "Marakane" sevale pesnice

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Utorak 21.08.2012 - 13:39

Navijači Crvene zvezde i Rada sukobili su se ispred stadiona "Marakana" za vreme duela njihovih ljubimaca.

  Crvena zvezda i Rad odigrali su juče 2:2 u drugom kolu Jelen Super lige.

Utakmica je bila za fudbalske sladokusce, ali je senku na ovaj duel bacio sukob navijačkih grupa dva tima.

Naime, u 40. minutu navijači Rada su napustili stadion "Marakana" u znak protsta zbog privedenih pripadnika "Junajted Forsa" neposredno pre meča.

Sukob sa navijačima Zvezde izbio je prvo ispred istočne tribine, a policija je odmah pokušala da smiri situaciju, ali nije imala mnogo uspeha u tome jer je poznata kolika netrpeljivost vlada između ove dve navijačke grupe.

Incidenti su se preneli na ulicu Vojvode Stepe, poviše u odnosu na Autokomandu, sve do crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene u ulici Jove Ilića. Navijači su, podeljeni u nekoliko manjih grupa zbog intervencije policije, na više mesta počeli da se gađaju kamenjem i drugim čvrstim predmetima koji su im dopali šaka.

Na kraju su intervenisali i pripadnici konjičke brigade, na koje je deo navijača bacao kamenice, a policija je uspela da privede veći broj izgrednika.

U ovim sukobima nekoliko osoba je povređeno, uključujući i pripadnike organa reda.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: