Nazad

Olimpijakos slavi, Zvezda gost

Izvor: RTS - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 12:56

Crvena zvezda ove godine nije uspela da osvoji titulu, ali navijači ovog kluba ipak su mogli da se raduju tituli kluba sa kojim su pobratimi

Kako prenose pojedini domaći mediji, grčki šampion je pozvao beogradske crveno-bele da 9. maja odigraju prijateljski meč kojim bi proslavili uspeh tima iz Pireja.

 

Marakana petu godinu zaredom ostaje bez šampionske titule, dok je na Kairiskakis, na kojem igra Olimpijakos, došla nova "kruna".

 
 

Kako prenosi Sportal.rs crveno-beli iz Atine pozvali su Crvenu zvezdu na prijateljski meč kojim bi taj klub proslavio novi uspeh. Meč bi se igrao 9. maja, a Zvezda je izabrana zbog dobrih odnosa dva kluba i bratskih veza Zvezdinih "delija" i Olimpijakosovih "gate 7".

 
 

Jedini problem mogla bi da predstavlja činjenica da se meč igra samo nedelju dana pred finale Kupa Srbije, ali ni to nije nepremostiva prepreka za dogovor.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: