Nazad

"Orlove" čeka krcata "Morača"

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Četvrtak 30.08.2012 - 11:22

Košarkaški savez Crne Gore saopštio je da su sve ulaznice za predstojeći kvalifikacioni meč sa Srbijom podeljene i da će hala "Morača" biti dupke puna drugog septembra.

 Crna Gora se polako priprema za spektakl u hali "Morača". Košarkaška reprezentacija Srbije gostuje drugog septembra u Podgorici gde će odigrati utakmicu sedmog kola kvalifikacija za EP 2013. koje se održava u Sloveniji.

 
Tri dana pre same utakmice iz Košarkaškog saveza Crne Gore stigla je informacija da više nema dostupnih karata za meč sa Srbijom.
 
Veći deo ulaznica podeljen je firmama koje su i ranije sarađivale sa Savezom a ostatak je planuo u trenu što je navijače posebno iziritiralo jer će veliki broj njih ostati van hale uprkos velikoj želji da prisustvuje meču.
 
Generalni sekretar KS Crne Gore Petar Popović izjavio je da bi mnogo veća hala bila mala da primi sve one navijače koji su želeli da prisustvuju meču ali da je obaveza te organizacije bila da veći deo karata podeli firmama.
 
"Karte su kupile firme koje su i ranije bile na utakmicama KSCG i prema njima smo imali obavezu" kaže Popović negirajući da je bilo povlašćenih.
 
Čelni ljudi Saveza čak su igračima i stručnom štabu smanjili broj trebovanih ulaznica sa 10 na pet kako bi se obezbedilo makar i stotinak više ulaznica za one koji su želeli na meč.
 
Utakmica se igra drugog septembra od dvadeset časova i trideset minuta.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: