Nazad

ORLOVI: Pravi test u Tel Avivu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 12:55

Reprezentativci Srbije ističu da ih u utorak na gostovanju u Izraelu očekuje veoma važan duel, koji bi mogao da im olakša i odredi put u kvalifikacijama za EP.

 Najbolji košarkaši Srbije sjajno su obavili posao u četvrtom kolu kvalifikacija za Eurobasket 2013 protiv Estonije u Novom Sadu, i sa skorom 3-1, sada razmišljaju o narednom protivniku - Izraelu.

 
Izabranici selektora Dušana Ivkovića večeras odlaze u Tel Aviv, gde će gostovati Izraelcima, u utorak od 19.30 časova.
 
Pre polaska "orlovi" su odradili jedan trening, na kojem su bili i Duško Savanović i Ivan Paunić, igrači koji zbog povreda nisu igrali u Novom Sadu protiv Estonije.
 
"Očekuje nas veoma bitna utakmica. Radi se o dobroj ekipi. ne ide nam naruku iznenađenje koje je Estonija napravila protiv njih, dobivši ih, jer sam siguran da oni neće dozvoliti još jednu takvu utakmicu. Idemo motivisani na jako vruć teren i probaćemo da dobijemo. Za nas je najvažnije da budemo skoncentrisani na našu igru", izjavio je pred polazak beogradskim novinarima Aleksandar Rašić.
 
I Milenko Tepić veruje da će "orlovi" u Izraelu pružiti dobru partiju, iako ističe da svi u timu respektuju protivnika.
 
"To je, verovatno, ključna utakmica za nas. Ako dobijemo Izrael u Tel Avivu, sve će biti mnogo lakše. Na ovom meču moramo da pokažemo karakter i kvalitet i da sebi odredimo i olakšamo put kroz kvalifikacije za EP", rekao je Tepić.
 
Izrael je u četvrtom kolu na gostovanju slavio protiv Slovačke (82:64), pa uoči duela sa Srbijom u utorak imaju polovičan skor 2-2 i zauzimaju treće mesto na tabeli grupe A.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: