Nazad

Pantić dolazi u Zvezdu

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Subota 25.08.2012 - 12:25

Defanzivac Rada je izričita želja novog trenera Jankovića

 Aleksandar Pantić (20), defanzivac Rada, za koji dan će i zvanično postati član Crvene zvezde. Mladi fudbaler rođen u Aranađelovcu je izričita želja novog trenera Aleksandra Jankovića, a dogovor je praktično već postignut i ostale su samo formalnosti. Pantić je prvotimac Građevinara od maja 2011, a prethodno je bio u Grčkoj gde je nosio dres Panatinaikosa i ekipe OFI sa Krita. U Radu igra desnog beka, a u mladoj reprezentaciji Srbije štopera tako da Zvezda dobija univerzalnog defanzivca.

 
Jasno je da konkurencija na mestu štopera mora da se ojača jer Maksimović i Jovanović ne mogu sami da iznesu celu sezonu dok je Krneta zakazao, a Spajić nema iskustva. Zanimljivo da je Pantić prošle nedelje isključen u duelu sa Crvenom zvezdom i to u 25. minutu zbog faula nad Kasalicom. Pantić dolazi, čeka se dozvola Vulverhemptona da Nenad Milijaš igra za crveno-bele na pozajmici dok od angažmana Nemanje Kojića iz Rada nema ništa zbog previsoke cene.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: