Nazad

PARTIZAN: Aksentijević sa ekipom u Sloveniji

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 28.06.2012 - 19:42

Desni bek Partizana Nikola Aksentijević neće ići na EP za omladince, već je otišao na pripreme sa svojim klubom u Sloveniju. Baš kao i Lazar Marković.

Nikola Aksentijević i Lazar Marković definitivno neće ići sa reprezentacijom Srbije (igrači do 19 godina) na Evropsko prvenstvo, već će danas ući u autobus sa ostalim igračima Partizana i otići na drugi deo priprema u Sloveniju.

Posle "ping-ponga" na relaciji Partizan - Fudbalski savez Srbije, odnosno selektora omladinske reprezentacije Zorana Marića, crno-beli su definitivno odlučili da u mladu selekciju puste Nikolu Ninkovića i Aleksandra Mitrovića, ali ne i Aksentijevića i Lazara Markovića.

Marković je još rovit zbog povrede trbušnog zida, a za Aksentijevića je ocenjeno da je neophodno da bude sa ekipom i u drugom delu priprema zbog predstojeće sezone u kojoj je cilj, između ostalog, i napad na Ligu šampiona.

Na sajtu Partizana objavljen je spisak igrača koji će večeras otići na pripreme na Pohorje (Slovenija), gde će ostati do 11. jula.

Osim pomenutih Ninkovića i Mitrovića, na pripreme ne ide ni Libijac Mohamed el Zabija, koji osim toga što nije dobio vizu za ulazak u Sloveniju, mora i na rehabilitaciju zbog povrede prednje lože. On je otišao u Maroko gde ima kuću.

SPISAK IGRAČA:

golmani: Vladimir Stojković, Radiša Ilić, Nikola Petrović, Živko Živković;

defanzivci: Nikola Aksentijević, Aleksandar Miljković, Branko Pauljević, Miloš Ostojić, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Stefan Savić, Vladimir Volkov, Aleksandar Lazevski, Stefan Aškovski;

vezisti: Saša Marković, Milan Smiljanić, Goran Lovre, Darko Brašanac, Stefan Babović, Nemanja Tomić, Filip Marković, Filip Knežević, Zvonimir Vukić, Saša Ilić, Miloš Jojić, Dejan Babić;

napadači: Lazar Marković, Stefan Šćepović, Marko Šćepović i Eduardo Pašeko.

Marko Šćepović i Eduardo nastavljaju program oporavka po instrukcijama trenera Saše Tomića, nedavno priključenog prvom timu.

U Sloveniji, Partizan će odigrati sedam test mečeva, a nije isključeno da bude dogovorena još neka utakmica.

Između ostalih, Partizan će igrati protiv Šturma iz Graca, za koji je pre nekoliko dana potpisao Nikola Vujadinović, kao i sa moskovskom Lokomotivom, koju će od ove sezone sa klupe voditi Slaven Bilić, dosadašnji hrvatski selektor. U Lokomotivu je u sredu prešao i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

SPISAK MEČEVA:

- 30. juna protiv NK Aluminij iz Kidričeva (igra se u Kidričevu od 18h);

- 1. jula. Viner Nojštat (Austrija) - (igra se u Dravogradu od 17h);

- 3. jula Polau (Austija) - (igra se od 18h - mesto igranja biće dogovoreno naknadno)

- 4. jula Zarja Lugansk (Ukrajina) - (igra se u Kidričevu od 18h)

- 6. jula Videoton (Mađarska) - (Slovenska Bistrica od 18.30h)

- 7. jula Šturm Grac (Austrija) - (igra se u Gracu na UPC Areni od 17.30h)

- 10. jula FK Lokomotiva iz Moskve (igra se u Slovenskoj Bistrici u 18h)
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: