Nazad

Partizan apelovao na korektno navijanje

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 26.08.2021 - 13:44

Utakmica Partizana i Santa Klare počinje u 21 čas na stadionu u Humskoj. Portugalski tim je prošlog četvrtka pobedio sa 2:1

FOTO: FK Partizan
Fudbalski klub Partizan apelovao je na svoje navijače da se ponašaju i navijaju korektno u večerašnjoj revanš utakmici protiv Santa Klare u plej-ofu za Ligu konferencija, kako bi klub izbegao oštru kaznu posle brojnih disciplinskih prekršaja na evropskim utakmicama u prethodnim sezonama.
 
U saopštenju na klupskom sajtu, Partizan je uz ocenu da igra najvažniju utakmicu na početku sezone, podsetio da je prethodnih sezona bio kažnjavan zbog nepoštovanja propisa Evropske fudbalske unije, kao što su paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava u teren, prekršaji u vezi sa rasizmom, utrčavanje publike u teren, blokiranje prolaza i naveo da se nalazi na korak od oštrih kazni, ako se ti prekršaji ponove.
 
"Apelujemo na sve gledaoce koji večeras budu došli na stadion da daju podršku svom klubu, da pored fer i sportskog navijanja uz poštovanje svih kovid-19 mera, bez obzira na konačan ishod utakmice, za koji svi verujemo da će biti pozitivan, ni u kom slučaju ne preskačite ogradu i ne ulazite u teren", piše u saopštenju.
 
Utakmica Partizana i Santa Klare počinje u 21 čas na stadionu u Humskoj. Portugalski tim je prošlog četvrtka pobedio sa 2:1.
 
"Bezbednost svih aktera utakmice se ni na koji način ne sme dovesti u pitanje, te bi eventualno utrčavanje publike na teren, čak i u slučaju pobede Partizana, delegat Uefa evidentirao i protumačio krajnje negativno, a klub u tom slučaju može očekivati i oštrije sankcije nego što je igranje narednih utakmica bez prisustva publike", navodi se.
 
"Stoga, molimo vas da zajedničkim snagama poguramo večeras 'parni valjak' do pobede i svu energiju usmerimo na navijanje i ljubav prema voljenom klubu", saopštili su crno-beli.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: