Nazad

Partizan bez Evrope zbog Dijare?

Izvor: b92 - Nacionalni sport - Petak 25.01.2013 - 01:27

Kako piše „Sportski žurnal“, agent bivšeg napadača Partizana Lamina Dijare planira da tuži crno-bele zbog neisplaćenih obaveza.

Lamin Dijara (foto-b92)

 

Partizan duguje Senegalcu 34.000 evra, a njegov menadžer Edin Kurtagić otkriva da je preduzeo niz pravnih koraka u cilju naplate finansijskih sredstava.
 
„Angažovao sam advokate, obavestio Mirka Poledicu, predsednika sindikata fudbalera Srbije ’Nezavisnost’, napisao tužbu i predaću je Arbitražnoj komisiji FSS i UEFA“, kaže Kurtagić za „Sportski žurnal“.
 
Agent sadašnjeg centarfora turske Antalije kaže da bi zbog neispunjenih obaveza Partizanu moglo da bude ugroženo i igranje u Evropi. 
 
„Partizan se obavezao da će do decembra, u dve rate, isplatiti novac. To se nije desilo. Tri puta smo tražili sastanak sa generalnim sekretarom, a kad smo Dijara i ja konačno došli na stadion u Humskoj, Darko Grubor se nije udostojio ni da nas primi u kancelariju. Ignorisao nas je.
 
Izgubili smo strpljenje i odlučili se na manje popularan korak. Ako Partizan do 31. marta ne uplati 34.000 evra, biće mu ugroženo dobijanje evropske licence“, rekao je Kurtagić za "Žurnal". 
 
Iz Partizana su demantovali da je Dijara tužio klub iz Humske 57.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: