Nazad

Partizan dovodi američkog beka sa pasošem BiH?

Izvor: Sportal - Nacionalni sport - Četvrtak 23.08.2012 - 13:13

Košarkaški klub Partizan MTS mogao bi da postane jači za američkog beka Džej-Ar Bremera (31), inače reprezentativca Bosne i Hercegovine, prenosi renomirani sajt Sportando.net!

Bremer je prošlu sezonu proveo u Milanu, a ogromno iskustvo u Evropi sticao je igrajući za Unikahu iz Malage, Bijelu, PAOK, Bosnu, ruske Spartak, Trijumf, Krasnije i Nižnji, pre nego što je došao u prestonicu mode.

Diplomirao je na Univerzitetu Sent Bonaventura, a 2002. godine je na NBA draftu izabran od strane Boston Seltiksa. Bio je u drugoj najboljoj petorci rukija, a potom je još nosio dresove Klivlend Kavalirsa i Golden Stejt Voriorsa, pre nego što se otisnuo "preko bare" na Stari kontinent.

Bremer je visok 191 centimetar, težak 93 kilograma, a krasi ga odličan šut za tri poena. Za Bramera su još zainteresovani i Hapoel iz Jerusalima i Lokomotiva Kuban. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: