Nazad

Partizan dovodi mađarskog napadača iz Đenove

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 18:10

Crno-beli pregovaraju sa Rudolfom Gergeljijem, a žele i štopera Pala Lazara iz Samsuna, prenose mađarski mediji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nije samo bugarski golgeter Valeri Božinov na spisku internacionalnih pojačanja koja su na listi Partizana. Iz našeg severnog komšiluka stižu informacije da srpski šampion želi mađaraskog reprezentativca Rudolfa Gergeljija. Najtiražniji sportski dnevnik "Nemzeti sport" saznaje od izvora bliskih igraču, da je Partizan bacio udicu i da su prvi koraci napravljeni.

 
Ko je Rudolf Gergelji? Momak ne baš poznat u Srbiji, ali u Evropi se zna za njega. Ima 27 godina i igra na poziciji napadača. Ime je napravio u Debrecinu i predvodio je ovaj klub do plasmana u Ligu šampiona u sezoni 2009/10 i tada je bio njihov najbolji igrač. Na taj način je skrenuo pažnju Đenove koja ga je kupila u leto 2010. godine. Ipak, nije se snašao u italijanskom klubu, odigrao je samo 12 mečeva, pa je odlazio na pozajmice u Bari i Panatinaikos gde je proveo prošlu sezonu. Sada je opet u Đenovi sa kojom ima ugovor do 2014. godine, ali očekluje se da raskine ugovor i da pređe u Partizan kao slobodan igrač. Gergelji je standardan član mađarske reprezentacije za koju je odugrao 23 meča i postigao 9 golova.
 
Prema pisanju mađarskih medija, pored Partizana za Gergeljija se interesuje i ruski prvoligaš Krila Sovjetov. Ali, ni to nije sve. Gergelji nije jedini Mađar na Partizanovoj listi želja. Crno-beli se navodno interesuju i za mađarskog defanzivca Pala Lazara, koji je prošlu sezonu proveo u turskom Samsunu. Ima 24 godine i igra na pozicijama štopera i desnog beka.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: