Nazad

Partizan: Igrači tužni, ograda za novinare

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 09.08.2012 - 09:25

Ono što je bilo neverovatno nakon završetka meča jeste prizor koji je sačekao novinare u miks zoni, u kojoj je bila postavljena ograda visine bukvalno dva metra

 Fudbaleri Partizana su izuzetno razočarani napustili stadion u Humskoj nakon poraza od AEL-a u revanš meču trećeg kola kvalifikacija.

 
Ono što je bilo neverovatno nakon završetka meča jeste prizor koji je sačekao novinare u miks zoni, u kojoj je bila postavljena ograda visine bukvalno dva metra.
 
Predstavnicima Sedme sile obezbeđenje je reklo da ne mogu da prođu fudbalerima, ali su to ipak učinili pojedini igrači i pored povika od strane pojedinih navijača da to ne čine jer nisu zaslužili, a koji su se pritom tu slobodno šetali.
 
Vladimir Volkov se prvo izvinio navijačima, a zatim na takve zahteve odgovorio: "Pa ljudi su me pitali..."
"Vrlo težak trenutak za nas, svesni smo činjenice koliko je ova utakmica značila za naše karijere, Partizan i navijače. Želeli smo pobedu kao nikada do sada, dali smo maksimum, ali to u ovom trenutku nije bilo dovoljno, rekao je Volkov i istog trenutka se okrenuo i otišao.
 
Vladimir Stojković je imao slično mišljenje kao i njegov klupski kolega.
"Dali smo svoj maksimum i borili se najbolje što možemo, ali nismo uspeli. Prvo moramo da se smirimo i hladne glave analiziramo ovu situaciju. Moramo kako znamo i umemo da uđemo u Ligu Evrope", rekao je Stojković.
 
Mladi Miloš Ostojić je prvo stao ispred pomenute ograde, a zatim rekao obezbeđenju: „Čekaj da prođem nisam u zatvoru“ i prišao novinarima.
"Ne znam u čemu je bio problem, mnogo smo želeli trijumf i mislim da smo dobro odigrali veći deo meča, ali to nije bilo dovoljno ni za jedan gol. Oni su svoj postigli dosta rano i maksimalno nam iskomplikovali situaciju".
 
Ostojić je na konstataciju novinara da se navijači najverovatnije neće složiti sa rečenicom da je ekipa dobro odigrala veći deo meča kratko odgovorio:
"To je moje mišljenje".
 
Ono što je bilo interesantno nakon samog završetka meča jeste činjenica da je samo kapiten Saša Ilić dobio ovacije sa tribina, dok su svi pošteno izviždani.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: