Nazad

Partizan ima novog pleja – Tori Tomas stiže u Pionir

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Ponedeljak 03.09.2012 - 13:46

Potraga za rešenjem na poziciji jedan je izgleda završena, Amerikanac Tori Tomas će u narednoj sezoni predvoditi napad srpskog šampiona.

Kako su propali pregovori sa Džejkobom Pulenom, Amerikancem koji je bio prva želja uprave kluba, Partizan je primoran da se okrene drugim rešenjima na poziciji jedan.

Iako na mestu pleja imaju mlade Lea Vestermana i Nenada Miljenovića, crno-beli su jasno istakli nameru da u tim dovedu iskusnijeg organizatora igre.

Čini se da je izbor pao na Amerikanca Torija Tomasa koji bi ovih dana trebalo da stigne u Beograd.

Vest koju su preneli pojedini mediji dobila je nezvaničnu potvrdu na Tviteru, Američki košarkaš koji nastupa za Spartak Primorje uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Parizanom.

Ovaj 27-godišnjak je bivši student Holi Kros Univerziteta, u karijeri je pre ruskog Spartaka branio boje poljskog Turova, i holandskih Nijmegena i Groningena. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: