Nazad

PARTIZAN: Jojić na Malti, Lola u Beogradu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:34

Mladi vezni fudbaler Partizana naći će se u konkurenciji za prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Valeti.

 Partizan u utorak na Malti otvara sezonu utakmicom protiv Valete, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

 
Među putnicima za Maltu je i Mohamed Zabija, koji je tek u nedelju dobio sertifikat iz Kuvajta, pa će trener "parnog valjka" Vladimir Vermezović na put povesti ukupno 21 igrača.
 
U avionu za Ostrvo naći će se i Miloš Jojić, mladi zadnji vezni igrač, koji je dobrim radom i zalaganjem na pripremama dobio priliku da se nađe u konkurenciji za meč sa Valetom.
 
U Beogradu će ostati Milan Smiljanić, pojačanje iz Borca Filip Knežević, njegov imenjak Marković, Aleksandar Lazevski, Aleksandar Miljković, Stefan Savić, Dejan Babić, Darko Brašanac, Živko Živković povređeni Branko Pauljević, Kamara...
 
Pored Jojića, na put (ponedeljak, 12h) krenuće golmani Stojković, Radiša Ilić, Petrović, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Stanković, Aškovski, Lovre, Vukić Babović, Saša Marković, Lazar Marković, Saša Ilić, Tomić, Stefan Šćepović, Ninković i Mitrović.
 
Utakmica između Valete i Partizana igra se u utorak (20.45h) na stadionu Hibernijansa (kapacitet 1.500 mesta). 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: