Nazad

PARTIZAN: Novi dresovi protiv Lokomotive

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 10.07.2012 - 13:08

Promocija tima za kvalifikacione mečeve Lige šampiona sa Valetom, kao i novih dresova, u utorak (18.30) protiv Bilićeve Lokomotive iz Moskve.

Crno-beli će u poslednjoj proveri pred početak takmičarske sezone predstaviti tim koji će se 17. jula suprotstaviti Valeti na Malti, ali i nove dresove iz "Adidas" kolekcije.

Partizan će u Slovenskoj Bistrici u utorak od 18.30 sati odmeriti snage sa ambicioznim ruskim prvoligašem Lokomotivom iz Moskve.

Trener Vladimir Vermezović najavio je ranije da će tim koji istrči na teren protiv Rusa, najverovatnije početi i meč sa šampionom Malte, u okviru druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na poslednjoj proveri u Sloveniji (crno-beli su do sada odigrali šest utakmica, pet pobedili i jednu igrali nerešeno) igrači Partizana prvi put će nastupiti u novim "Adidas" dresovima, koje će nositi u sezoni 2012/13.

Za sredu je planiran prepodnevni trening, nakon koga se Partizanova ekspedicija, letom iz Ljubljane, vraća u Beograd. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: