Nazad

PARTIZAN: Pobeđujemo do kraja

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 25.04.2012 - 09:15

U Humskoj najavljuju da će u preostalih pet kola pokušati da osvoje 15 bodova i da trijumfalno završe i ovu sezonu

Nema opuštanja!

Poručuju iz Partizana i najavljuju da će u u preostalih pet utakmica ići na pobedu. Teoretski crno-bele još šest bodova deli od titule prvaka. A, prvu bi mogli da zabeleže u sredu protiv BSK-a.



Trener Partizana Avram Grant kaže da ga činjenica da crno-beli imaju deset bodova prednosti i da su praktično odbranili titulu šampiona Srbije neće uspavati



"Volim izazove, ne zaboravite da je u jednom trenutku prednost spala na šest bodova, pa smo opet uspeli da je vratimo na deset. Nismo uspavani zbog ubedljivog vođstva, važno je da do kraja igramo dobro i da navijači uživaju kada dođu na stadion", rekao je Grant.


Uprkos tome što se Borčanci bori za opstanak, Grant ističe da ekipa mora da bude oprezna.


"Blizu smo titule, ali moramo da budemo oprezni. Nema opuštanja, želimo da pobedimo sve mečeve do kraja i ne zanima nas ko se od rivala bori za opstanak, a ko za Evropu", istakao je izraelski stručnjak, koji još nije odlučio ko će na golu da zameni Vladimira Stojkovića, koji mora da pauzira zbog četiri žuta kartona.


Grant je dodao da je uz pomoć Zvonka Živkovića odlično upoznao vrline i mane BSK-a.


"Želimo da nastavimo pobednički niz, imaćemo pristup kao na svim prethodnim utakmicama i na teren ćemo izaći u najboljem sastavu", poručio je je Grant.



On je istakao da je još rano za davanje ocena o igri Engleza Harija Agombara, koji je stigao na probu.



"Ne mogu još da komentarišem njegovu igre, ostaće još par dana na testovima, pa ćemo videti. Biće još igrača koji će dolaziti na probu i moramo dobro da vodimo računa zbog pravila o ograničenom broju stranaca", završio je Grant.


PAROVI 26. KOLA:

od 16.30:

KULA: Hajduk - Spartak Zlatibor voda
NOVI SAD: Vojvodina - Javor
BEOGRAD: Rad - Smederevo
BEOGRAD: OFK Beograd - Crvena zvezda
JAGODINA: Jagodina - Borac
UŽICE: Sloboda Point - Radnički 1923
NOVI PAZAR: Novi Pazar - Metalac

od 18.30:

BEOGRAD: Partizan - BSK

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: