Nazad

Partizan počeo da pravi tim za sledeću sezonu, danas prvi potpis FOTO

Izvor: Beta, OK Radio - Nacionalni sport - Utorak 28.04.2020 - 15:42

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić produžio je danas ugovor na još godinu dana, do kraja juna 2021. godine.

Za početak, iskustvo
"Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim.
 
Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi", rekao je Ostojić za sajt kluba.
 
Bojan Ostojić, 36-godišnji štoper, u Partizanu je od 2016. kada je došao iz Čukaričkog.
 
Zahvalio je treneru Savu Miloševiću na podršci i poverenju, direktoru Milošu Vazuri i svima u klubu koji su, kako je kazao, u njemu "prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje bori za sveti dres".
 
Takođe je zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u Partizanu na bezrezervnoj podršci.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Štoper Partizana @ostoja_23 produžio je ugovor sa crno-belima na još godinu dana, zaključno sa 30.06.2021.godine. Evo i nešto lepo tokom perioda vanrednog stanja - počinje uz osmeh Ostojić. -Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi. Želim da se pre svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i g. Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres. Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci-kaže Ostojić. #fkpartizan #crnobelaporodica #stayathome

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: