Nazad

"Partizan stvara tim za velike stvari"

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 14.12.2019 - 13:53

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je da u predstojećem meču protiv Partizana Cibona nema šta da izgubi i dodao da će igračima tražiti da daju sve od sebe

Košarkaši Cibone u nedelju gostuju Partizanu
"Partizan ove sezone stvara tim za velike stvari. Imaju velike ambicije, kako u ABA ligi tako i u Evrokupu. Imaju izuzetno jak i širok roster. Mi u toj utakmici stvarno nemamo šta da izgubimo. Idemo da se postavimo muški, da damo sve od sebe i to je jedino što ću tražiti od svojih igrača", rekao je Velić.
 
Košarkaši Cibone u nedelju gostuju Partizanu u utakmici 11. kola ABA lige.
 
"Pokušaćemo s nekim stvarima da iznenadimo Partizan, hoćemo li u tome uspeti videćemo", rekao je trener Cibone.
 
Nakon deset odigranih utakmica, Cibona je deveta na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i šest poraza, dok su crno-beli drugi sa skorom 7-3.
 
"U Beogradu protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i pokušati napraviti sve što dogovorimo i tako ući u šansu da pobedimo", rekao je košarkaš Cibone Krešimir Ljubičić.
 
Utakmica Partizan - Cibona igra se u nedelju od 20 časova u Beogradskoj Areni.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: