Nazad

Partizan u Novom Sadu, Voša u Subotici

Izvor: RTV - Nacionalni sport - Petak 17.08.2012 - 13:38

Utakmicama drugog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Najubedljiviju pobedu u prvom kolu ostvario je branilac titule Partizan, koji je sa 7:0 savladao BSK Borču. Ekipu Vladimira Vermezovića sutra očekuje duel sa novajlijom u Superligi, Donjim Sremom, koji će kao domaćin igrati na novosadskom "Karađorđu".
Fudbaleri Vojvodine su u premijernom kolu razočarali navijače i odigrali bez golova protiv Smedereva u Novom Sadu. "Lale" će sutra igrati mali vojvođanski derbi u Subotici protiv Spartaka.

Subotičani su prošlog vikenda, poprilično lako, izgubili sa 2:0 na gostovanju užičkoj Slobodi.

Crveno-beli su "preskočili" prvo kolo i duel sa Javorom u Ivanjici, jer je istog vikenda bio koncert Svetlane Ražnatović u Guči, pa je policija procenila da je iz bezbednosnih razloga bolje da se meč odloži.

Sada ekipu Roberta Prosinečkog u nedelju očekuje mali gradski derbi sa banjičkim Radom. "Građevinari" su u prvom kolu pružili dobru partiju i kod kuće savladali Radnički iz Kragujevca sa 2:0. Prvi meč kola danas od 17.30 u Kragujevcu će odigrati Radnički i ekipa Novog Pazara, koja je u prvoj rundi slavila kod kuće protiv povratnika u elitu, niškog Radničkog sa 3:0.

Nišlije će do prve pobede u Superligi pokušati da dođu na gostovanju kulskom Hajduku. Isti zadatak imaće i Kuljani, koji su u prvom kolu doživeli minimalan poraz protiv Jagodine (0:1).

Jagodinci će u ovom kolu ugostiti ekipu OFK Beograda, a "romantičari" su na premijeri razočarali, pošto su kod kuće poraženi od Donjeg Srema sa 1:0.

Fudbaleri Javora će, zbog odlaganja meča sa Zvezdom, u subotu prvi put ove sezone istrčati na teren, a rival će im biti domaće Smederevo.

Ekipa BSK-a iz Borče će probati da zaboravi na "šamar" od Partizana u prvom kolu i da na svom terenu osvoji bodove protiv užičke Slobode.

Parovi drugog kola Superlige:

Danas:

Radnički Kragujevac - Novi Pazar (17.30)

Sutra:

Hajduk - Radnički Niš (17.30)

BSK Borča - Sloboda (17.30)

Smederevo - Javor (17.30)

Spartak - Vojvodina (17.30)

Donji Srem - Partizan (20)

Nedelja:

Jagodina - OFK Beograd (17)

Crvena zvezda - Rad (20).

Tabela: Partizan 3, Novi Pazar 3, Sloboda 3, Rad 3, Jagodina 3, Donji Srem 3, Vojvodina 1, Smederevo 1, itd.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: