Nazad

Partizan uzvraća udarac: Filipović i Udovičić na Banjici?

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Utorak 28.08.2012 - 17:54

Liderima srpske reprezentacije po svemu sudeći propadaju pregovori sa Galatasarajem, pa se sve glasnije priča o njihovom povratku u matični klub

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nema sumnje da nas jačanjem vaterpolo kluba Crvena zvezda očekuje velika bitka za šampionsku titulu u srpskom prvenstvu, a kakav bi to tek bio okršaj ukoliko bi se u redove crno-belih vratili Vanja Udovičić i Filip Filipović!

 
Dvojici, po mnogima najboljih igrača na planeti, po svemu sudeći propašće pregovori sa turskim Galatasarajem, pa se njihov povratak u Partizan spominje sve glasnije, prenosi dnevni list Sport.
 
Finasije su u poslednje vreme postale veliki problem za sedmostrukog prvaka Evrope, ali nema sumnje da će čelnici Partizana učiniti sve da obezbede neophodna sredstva.
 
Dodatni problem za crno-bele može da predstavlja i vremensko ograničenje, jer rok za licenciranje igrača za Ligu šampiona ističe u nedelju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: